JSport.ro
© Emanuel Titus Iliesi
© Emanuel Titus Iliesi

Măgura Cisnădie a pierdut cu scorul de 1-0 partida jucată în ultima etapă a ligii a III-a, la Timişoara, cu Politehnica. Echipa sibiană a fost dominată în cea mai mare parte a meciului de liderul seriei a IV-a şi doar intervenţiile lui Căbuz au făcut ca scorul să nu fie mai mare. Măgura încheie turul pe locul 13 la doar două puncte de primul loc retrogradabil.

Începutul de meci a fost marcat de galeria timişoreană care a ocupat întreaga tribună a stadionului Ştiinţa. Fanii au cinstit cei 94 de ani împliniţi de clublui”La Timişoara istoria se scrie-n decembrie” cu referire atât la aniversarea lui Poli cât şi la Revoluţia din 1989, începută la Timişora în 16 decembrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima ocazie importantă le-a aparţinut timişorenilor, în minutul 3, dar lovitura de cap a lui Codrea a trecută alături. În minutul 14, Radu Neguţ şutează de la marginea careului de 16 metri dar mingea se loveşte de blocajul fundaşilor adverşi. 4 minute mai târziu, gazdele au cea mai mare ocazie a începutului de meci, Vucea ratând deschiderea scorului din faţa porţii goale.

Poli Timişoara a înscris unicul gol în minutul 38 prin acelaşi Ionuţ Vucea. Atacantul timişorean a pătruns pe partea dreaptă şi a şutat fără speranţe pentru Căbuz.

Poli Timişoara: D. Bilia, D. Rebenciuc, D. Birău, R. Ghinescu, M. Giurici, C. Taub, T. Tulcan, I. Vucea, C. Gălan, D. Codrea, E. Fişteag.
Rezerve: P. Burtic, N. Demian, M. Stancu, A. Bădăuţă, B. Stefanovici, A. Ţugui, M. Marin.
Antrenor: Sorin Brândescu

Măgura Cisnădie: Căbuz – Vladu, Bara, Natea, Medeșan, Petrescu, R. Popa, Stănică, Neguț, Ad. Radu, Gombar. Rezerve: Florea – Moisi, Nasta, Necula, Bobeș, Bîrza.
Antrenor: Neluţu Luca.

sursă foto: druckeria.ro (foto: Emanuel Titus Ilies)

POLITEHNICA TIMISOARA – echipa mea de suflet

Posted by Fan Asu Poli on 6 Decembrie 2015

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.