JSport.ro

În turul III al Cupei României disputat astăzi, Măgura Cisnădie a părăsit competiția după un duel extrem de echilibrat cu Industria Galda de Jos. 1-1 a fost scorul înregistrat la finalul celor 90 de minute și, ulterior, 120 de minute dar trupa din județul Alba a fost mai precisă la penalty-uri. 

După doar 3 minute de la primul fluier, Cioară a deschis scorul pentru Galda de Jos dar Paul Dragomir a egalat pentru formația de la poalele Măgurii în minutul 17. Au fost singurele goluri în timpul regulamentar dar și la finalul celor două reprize a câte 15 minute de prelungiri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La penalty-uri, diferența a făcut-o o singură lovitură ratată, cea a lui Ionuț Bărculeț și Galda s-a impus cu 5-3. Pentru Măgura au transformat Florin Stelea, Marius Armenean și Daniel Popa iar pentru oaspeți Alexandru Cioară, Cătălin Suciu, Daniel Lupşan, Paul Muntean, George Goronea. 

În turul IV s-au mai calificat printre altele Steaua București, Rapid București, CSM Reșița, FC U Craiova, Ripensia Timișoara, UTA Arad și Foresta Suceava.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.