JSport.ro

După un tur de campionat bun, Măgura Cisnădie vrea să evolueze la un alt nivel în retur, iar antrenorul Ioan Luca are suficiente argumente în acest sens, unul dintre ele ar fi omogenitatea lotului, cu siguranță talentații fotbaliști de la echipa din Cisnădie vor avea o altă prestație în retur, ținând cont că între timp s-au format relațiile de joc. 

Un alt argument al prestațiilor bune în partea secundă a sezonului poate fi dat și de ultiemle două achiziții ale cisnădienilor. Vorbim despre fundașul Daniel Popa (Metalurgistul Cugir) și mijlocașul Best Tegbo (a revenit în țară după o experiență externă).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt mulțumit de ceea ce am adus pentru că am creat concurență suplimentară. Cu siguranță cele trei achiziții din această iarnă ne vor ajuta să facem un retur mai bun”, a declarat Ioan Luca, tehnicainul ocupantei locului trei luându-l în calcul și pe Alexandru Belciu în momentul în care a vorbit despre trei achiziții (Belciu, Popa și Tegbo).


COMPLEURI „JOMA” LA DOAR 88 DE LEI (TRICOU, SORT, JAMBIERE)


În acest moment Măgura Cisnădie se află pe locul trei, la șapte puncte de prima poziție, însă formația cisnădiană nu are drept de promovare din cauza faptului că s-au retras din eșalonul terț în vara lui 2016.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.