JSport.ro

reuniuneLSS Voinţa Sibiu va relua pregătirile miercuri, 27 ianuarie, ora 19.30, la terenul sintetic din Valea Aurie. Echipa sibiană va perfecta în această săptămână şi lista meciurilor amicale din această iarnă. Până în acest moment este certă o “dublă” cu ocupanta locului secund în Liga a IV-a, Păltiniş Răşinari.

Echipa pregătită de Cristian Cotoară are în componenţă următorii jucători: Ispas Daneş, Dani Pîrvu, Lucian Marcu, Vlad Cîndea, Răducu Dabu, Claudiu Gavrilă, Robert Manole, Florin Ţugui, Marius Hadăr, Ionuţ Frăţilă, Rareş Şerban, Mihai Poncu, Mihai Vladu, Mihai Răzvan, Marius Ţiboc, Adrian Pandea, Mădălin Mihai Şulumberchean, Răzvan Popescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacia-Mihalt-ASC-Pianu55Două noutăţi în tabăra Voinţei. Se aşteaptă şi alte confirmări

LSS Voinţa Sibiu s-a întărit cu 2 noi jucători în aceste zile. Mădălin Mihai Şulumberchean (foto), Răzvan Popescu au jucat în toamnă în judeţul Alba, pentru ASC Pianu, echipa care a încheiat turul pe locul 3 la egalitate de puncte cu locul 2, Mureşul Vinţu de Jos. Cei doi au mai evoluat pentru LSS Voinţa Sibiu în sezonul 2013/2014 şi au făcut junioratul la CSU Voinţa Sibiu. În vizor sunt şi alţi jucători care pot întări echipa în perspectiva returului. Din trupa “alb-verde” nu mai face parte Sorin Călinescu, jucător care s-a întors la Continental Sibiu.

Returul, la începutul lunii martie

AJF Sibiu nu a stabilit încă programul returului Ligii a IV-a dar cel mai probabil acesta va debuta în prima sau a doua săptămână a lunii martie. Anunţul va fi făcut de AJF cu 1-2 săptămâni înainte, în funcţie de vreme. LSS Voinţa Sibiu va juca în prima etapă “acasă” cu Sparta Mediaş, echipă aflată la acelaşi număr de puncte cu Voinţa, pe locul4, iar apoi, în deplasare, la Agnita.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.