JSport.ro

Vointa Sibiu 2015Clubul de fotbal înfiinţat în 15 ianuarie 2013 din dorinţa suporterilor de a reforma o echipă fanion a oraşului şi de a readuce Voinţa Sibiu în prim-planul fotbalului românesc, aniversează astăzi 3 ani. “Vârsta” este completată de istoria de 5 ani ai CSU Voinţa Sibiu, perioadă cu care fanii “alb-verzi” se identifică.

Pe pagina oficială de facebook şi pe site-ul www.peluzasud.ro conducerea clubului alb-verde a transmis un mesaj de suflet pentru cei care au susţinut şi susţin iniţiativa Ligii Suporterilor Sibieni până astăzi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“LA MULŢI ANI LSS VOINŢA SIBIU! 15 ianuarie 2016 – 3 ani pe noul drum şi 8 ani în spiritul Voinţa!

2015 a fost un an minunat pentru echipa noastră. Am încheiat sezonul 2014/2015 pe locul 3 la seniori iar juniorii au terminat turul actualei ediţii pe prima poziţie neînvinşi!

Astăzi, 15 ianuarie, sunt 3 ani de când am ales acest drum dificil dar extrem de frumos de a ne reprezenta oraşul printr-o echipă de fotbal creată şi susţinută de noi, suporterii! De când am ales să nu lăsăm să moară acel spirit al Voinţei care ne-a unit pe toţi. Au fost 3 ani lungi în care au rămas cei mai puternici. Unii n-au crezut de la început, alţii au renunţat pe parcurs, dar cel mai important, mulţi alţii s-au alăturat FAMILIEI VOINŢA în aceşti ani cu entuziasm şi cu dorinţă de a construi acest proiect aşa cum a fost gândit: curat şi cu răbdare. Le mulţumim celor care au încredere în ceea ce înseamnă LSS VOINŢA SIBIU şi mai ales cinste celor care n-au renunţat de la început şi până astăzi!

Mulţumim în mod deosebit şi partenerilor privaţi care ne susţin şi astăzi: Drumserv S.A., My Place Pub Sibiu şi Sonyk Copy Center.

LSS VOINŢA SIBIU MERGE MAI DEPARTE!”

Sărbătoresc prin fotbal

Cu ocazia aniversării jucătorii, suporterii şi prietenii acestora şi-au dat întâlnire duminică, pe un teren de fotbal sintetic din Sibiu, unde vor juca împreună timp de 3 ore. Legătura strânsă dintre jucători şi fanii echipei este un element definitoriu pentru LSS Voinţa Sibiu şi iese la iveală ori de câte ori echipa joacă un meci oficial sau amical precum şi la întâlnirile de după meciuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.