JSport.ro

picture-3489.jpg-604-423-1-85Naționala de tineret a României va disputa marți, 29 martie, cu începere de la ora 18:00 pe stadionul din Mediaș o partidă din preliminariile Euro 2017 contra reprezentativei similare a Țării Galilor.

Reprezentativa de tineret este pregătită de fostul tehnician al formației Gaz Metan Mediaș, Cristian Dulca. Acesta se află de aproximativ un an la cârma echipei, iar în prezent ocupă cu naționala U21 locul 3 în grupa preliminară cu 10 puncte acumulate în 6 meciuri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din lotul convocat pentru această partidă face parte și mijlocașul central al  formației Gaz Metan Mediaș, Iulian Cristea, jucător ce a mai fost convocat de antrenorul Cristi Dulca la unele acțiuni ale naționalei de tineret.

Pentru această confruntare, Cristia Dulca a convocat următorul lot format din 18 jucători: Valentin Cojocaru, Relu Stoian (portari), Robert Hodorogea, George Miron, Ionuț Nedelcearu, Deian Boldor, Bogdan Țîru, Vlad Olteanu (fundași), Ovidiu Popescu, Alexandru Păun, Răzvan Marin, Dorin Rotariu, Claudiu Bumba, Iulian Cristea, Alexandru Ioniță (mijlocași),  George Pușcaș, Alexandru Tudorie, Mihai Voduț (atacanți).

Conform siteului oficial al Federației Române de Fotbal programul reprezentativei de tineret cuprinde ședințe de pregătire la Buftea până în data de 26 martie, apoi urmează deplasarea la Mediaș în vederea continuării pregătirii. Pe 28 martie, începând cu ora 12:00 va avea loc conferința de presă a selecționerului Cristian Dulca, urmând ca la ora 18:00 să aibă loc antrenamentul oficial deschis presei pentru 15 minute.

sursă foto: frf.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.