JSport.ro

Interstar Sibiu s-a întors cu medalia de bronz de la Tunerul Centenarului organizat pentru a marcat cei 100 de ani ai clubului Universitatea Cluj. Grupa 2008 a clubului ”roș-albastru” a câștigat finala mică cu Academia U. Cluj.

Peste 2000 de jucători din toată țara au fost prezenți la Cluj iar Interstar a fost singurul club sibian prezent cu două grupe, 2008 și 2010.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În grupă, Interstar Sibiu 2008 a remizat 2-2 cu Odorheiu Secuiesc, a învins cu 5-0 CFR Cluj și cu 3-0 Kids Tâmpa Brașov. În sferturi, sibienii au depășit Luceafărul 2010 cu 1-0 iar în semifinale au fost eliminați de câștigătoarea turneului, CS Ghiroda, cu 5-0. Finala mică a aparținut Interstarului adjudecată la penalty-uri, scor 3-1.

”Ne bucură faptul că am fost invitați să participăm la sărbătoarea clubului Universitatea. Sunt bucuros că am reprezentat Sibiul cu cinste. Felicit copiii pentru evoluțiile avute și le mulțumesc susținătorilor noștri. Pentru noi urmează un nou test dificil și anume prezența la ediția a VII-a a Dolpfin Cup, un turneu cu circuit închis, organizat de Academia Hagi și Viitorul Constanța. La această competiție vor participa echipe foarte bune”, a declarat Caius Bara, antrenor ASFC Interstar Sibiu, pentru pagina de facebook a clubului.

Lotul folosit de Interstar Sibiu: Cândea, Mogoe, Overduin, Toader, Kielhorn, Deac, Stroia Săpun, Stupar, Șerb,Soare Bărbat, Mihalache, Jiman, Muntean Denys, Andrei Ștefan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.