JSport.ro

dsc_0222Chiar dacă programul etapei I a Ligii a IV-a stabilise că și ASA Sibiu va fi gazdă în meciul cu Păltiniș Rășinari, cele două grupări au căzut de acord ca jocul să se dispute pe terenul de pe Valea Ștezii. Astfel, sibienii care își doresc să vadă un joc de fotbal sâmbătă, 10 septembrie, sunt așteptați pe stadionul Voința din cartierul Ștrand, acolo unde, de la ora 11.00, LSS Voința Sibiu va primi vizita formației Viitorul Șelimbăr.

72381_552926224747816_969384693_n”Alb-verzii” au avut o vară ușor zbuciumată în încercarea de a aduce jucători mai valoroși decât media lotului. Sibienii au fost în discuții avansate cu Mircea Risti, Gabriel Dugulan, Mircea Popa și Andrei Halmaghi dar i-au pierdut pe cei patru în favoarea Avrigului după ce oferta financiară a celor din urmă i-a convins pe foștii ”albanezi” de la Șpring.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Miza pe tineri

Media de vârstă a trupei sibiene ar putea fi, dacă nu cea mai scăzută în acest sezon, sigur una în top trei. Staff-ul tehnic va promova la seniori o bună parte din juniorii care sezonul trecut au câștigat Liga a IV-a, Juniori. Acestora li se vor adăuga cei mai în formă dintre jucătorii de anul trecut dintre care va lipsi doar ”Uțu” Iosif Bucșe, reîntors la Vulturul Poplaca, o pierdere serioasă în atac pentru ”alb-verzi”. La capitolul sosiri, Cristi Cotoară și Cipi Bărbat îi vor mai avea la dispoziție pe alți trei foști jucători ai Voinței, Alex Pîntea, Alin Coconu și Claudiu Kuckinski. Din lot mai fac parte Ispas Daneș, Bogdan Comăniciu, Daniel Pîrvu (portari), R. Muntean, Țugui, Câmpean, P. Bădărânză, A. Bădărânză, Ciolan, Cornea, Frățilă, Manole, Hurdubelea, Mondoc, Pandea, Budică, Țiboc, Băilă, Bogdan, Voicu, Șerban, Cîndea, Marcu, Fernea. Zilele următoare sunt așteptați să sosească alți 3 jucători noi.

13221096_1168984196485750_6636973088468675521_nViitorul Șelimbăr este cel mai nou club din județul Sibiu, comuna vecină orașului de pe Cibin revenind astfel pe harta fotbalului din centrul țării după 4 ani de la desființarea Sevișului. La capitolul puncte forte echipa șelimbăreană ar putea puncta cel mai mult la entuziasm și euforie, lotul fiind format în mare parte din jucători tineri dar și de la echipa Veștemului din Liga a V-a. Punctele slabe se vor îndrepta cu siguranță spre lipsa de experiență. Echipa s-a închegat greoi abia în luna august și vor mai trebui să treacă multe etape până când gruparea de pe Seviș să poată atinge nivelul cel mai înalt.

Gazonul de pe ”Voința” excepțional

Terenul pe care se va juca meciul de sâmbătă se prezintă în condiții extrem de bune. Gazonul a fost tuns și tăvălugit vineri iar iarba e perfectă pe întreaga suprafață de joc.

dsc_0480

dsc_0485

dsc_0486

Celelalte meciuri ale etapei I (10 septembrie):

Măgura Cisnădie – FC Avrig
Unirea Miercurea Sibiului – Progresul Terezian
CS Agnita – FC Hermannstadt II
ASA Sibiu – Păltiniș Rășinari (se joacă la Rășinari)
Sparta Mediaș – Athletic Șura Mare
FC Tălmaciu – Continental Sibiu
Sion Săliște stă.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.