JSport.ro

dsc_0419Viitorul Șelimbăr, surpriza începutului de sezon a Ligii a IV-a, a pierdut astăzi primul meci. Echipa pregătită de Mihai Ianc a cedat scor 3-0 în fața puternicei formații avrigene.

După o primă repriză albă, Mircea Risti a deschis scorul abia în minutul 60 pe fondul dominării totale a gazdelor. Șutul său puternic pe colțul scurt a fost atins de portarul șelimbărean Adrian Voicu dar mingea a fost imposibil de parat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ioan Iancu a făcut 2-0 în minutul 79. Mingea repusă de la margine pentru Iancu l-a surprins nemarcat pe fotbalistul avrigean, acesta a pătruns în careu, a driblat portarul și a finalizat cu latul în poarta goală.

Scorul final, 3-0, a fost stabilit de Gabriel Dugulan la capătul unui contraatac pe partea stângă. Dugulan a scăpat de marcajul fundașului oaspete care s-a oprit, suferind o întindere, și a înscris cu latul la colțul lung.

După această victorie FC Avrig se menține pe poziția secundă a clasamentului cu 15 puncte și maxim de victorii dar un meci mai puțin disputat. Viitorul Șelimbăr rămâne pe locul 5 cu 12 puncte.

Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie), Ștefan Bogdan Vasile (Sibiu), Daniel Ciocănea (Sibiu). Observator: Sorin Lucescu (Sibiu)

Cartonașe galbene: Alin Mantea, Mircea Risti/ Sorin Panțîr

FC Avrig:

[team1]

Rezerve: 2. Bucur, 19. Iancu, 20. Dugulan, 13. Beza, 16. Sîrbu, 17. Bobeș, 8. Iacob

Antrenor: Ștefan Mereș și Eugen Beza

Viitorul Șelimbăr:

[team2]

Rezerve: 12. Dandler, 18. Hila, 85. Boca, 9. Costea, 17. Dache, 7. Grigore, 21. Modărescu.

Antrenor: Mihai Ianc

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.