JSport.ro

dsc_0987În prima etapă, Sparta Mediaș a câștigat categoric un meci în care diferența de valoare era clară înaintea jocului. 8-1 a fost scorul pentru medieșeni în fața nou-promovatei Athletic Șura Mare. Sparta a pierdut însă jocul cu 3-0, la ”masa verde”.

Echipa de pe Târnava a fost sancționată de AJF cu scor de forfait în baza articolului 83, pct. 8, după ce a efectuat mai multe schimbări decât permite regulamentului, și anume patru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aceeași decizie a fost luată și în cazul jocului FC Tălmaciu – Continental Sibiu, disputat tot în prima etapă. Echipa gazdă a primit câștig la ”masa verde” dar motivul a fost altul. În minutul 29 arbitrul a oprit meciul după ce Continentalul a rămas cu doar 6 jucători pe teren. Clubul sibian a primit suplimentar și o amendă de 100 de lei.

Sancțiune a primit și clubul LSS Voința Sibiu după ce antrenorul secund Ciprian Bărbat a intrat pe teren în timpul partidei cu Viitorul Șelimbăr. Bărbat i-a cerut socoteală arbitrului pentru un cartonaș galben acordat unui jucător sibian care a reintrat în teren după ce a primit îngrijiri medicale. Jucătorul primise anterior acceptul de a intra în teren.

În Liga a V-a, Oltul Turnu Roșu a fost sancționată cu pierderea meciului cu 3-0 în defavoarea echipei Voința Roșia. Roșienii au contestat identitatea jucătorului cu numărul 25 și au primit câștig de cauză.

AJF a mai transmis că judecarea incidentelor de la meciului Vulturul Poplaca – Spicul Șeica Mare vor fi judecate în data de 22.09.2016.

Cluburile pot face apel până joi, 22.09.2016.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.