JSport.ro

AJF Sibiu a stabilit, în urma unei ședințe cu reprezentanții cluburilor Ligii a IV-a, ca prima etapă a returului să se dispute în 29 februarie. E posibil ca ora de start a meciurilor primelor 3-4 etape să fie 13:00, dacă terenurile vor fi înghețate în prima parte a lunii martie.

Ultima etapă va fi în 6 iunie iar pentru acest lucru va fi nevoie de două etape intermediare (programate în zile de miercuri în lunile aprilie și mai). 2020 vine cu prima retragere din retur, e vorba de penultima clasată, Athletic Șura Mare, echipă care acumulase 8 puncte în primele 17 runde. Athletic se alătură celor de la Interstar care au fost incluși la țintar dar s-au retras încă din prima rundă. Într-o situație dificilă se află și AFC Agnita, formație care în tur a avut mai multe probleme de lot.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Se joacă și Cupa României

Faza județeană a Cupei României se desfășoară în întregime în această primăvară pentru că în toamnă AJF nu a programat nicio fază a competiției. Astfel, până la finală vor fi în total 8 faze iar formațiile eșalonului patru vor intra în Cupă din faza a IV-a. Partidele se vor disputa în zile de miercuri iar semifinalele și finala vor avea loc după încheierea sezonului Ligii a IV-a.

Prima etapă a returului, respectiv runda a XVIII-a, programează următoarele jocuri:

Viitorul Șelimbăr II – FC Tălmaciu
Academia Măgura – ASA Sibiu
Unirea Miercurea Sibiului – Voința Sibiu
FC Avrig – AS Bradu
Fraternitas Tălmaciu – Spicul Șeica Mare
Progresul Terezian – Vulturul Poplaca
AFC Agnita – Leii Șura Mică

Păltiniș Rășinari și Sparta Mediaș vor sta.

Lider în clasament la finalul turului este Măgura Cisnădie cu 45 de puncte, la egalitate cu urmăritoarea sa, Păltiniș Rășinari. La doar două lungimi urmează FC Avrig, apoi Unirea Miercurea și Viitorul II.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.