JSport.ro

Dacă până ieri s-a vehiculat ideea că echipele din Liga a IV-a și a V-a pot juca cu spectatori dacă numărul acestora nu depășește 200, astăzi a apărut o nouă informație care precizează că toate meciurile de seniori din aceste eșaloane se vor disputa fără spectatori până la 31 martie.

Stadioanele județului vor fi pustii încă din acest week-end pentru că decizia publicată astăzi se aplică imediat. Astfel, va fi o situație fără precedent pentru fotbalul sibian pentru că astfel de reguli drastice nu au mai fost impuse vreodată în fotbalul mic. Fiecare echipă va avea maxim 30 de oficiali pe teren incluzând jucători, antrenori, sponsori. La stadion mai pot fi: personal angajat al clubului, forțe de ordine, ziariști și cel mult 5 persoane reprezentând autorități publice locale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Comunicat AJF Sibiu, 11 martie 2020:

”În urma deciziei Comitului de Urgenta din data 11,03,2020 toate jocurile de seniori se vor disputa fără spectatori până la data de 31.03.2020.
Rugăm cluburile/asociațiile sportive organizatoare ale jocurilor să restricționeze accesul spectatorilor în incinta bazelor sportive, terenurilor de joc și tribunelor cu respectarea Art. 53.2 din ROAF.
Accesul spectatorilor este permis doar pe baza unui tabel întocmit de echipa organizatoare și care va fi înmânat observatorului înainte de începerea jocului.
Observatorul jocului are obligația de a verifica respectarea acestor prevederi și va sesiza delegatul echipei gazdă dacă există nereguli privind accesul persoanelor în incintă.
În hotărârea Comitetului de Urgenta a AJF Sibiu găsiți detali privind persoanele care au acces în cazul disputarii jocurilor fără spectatori.
De asemenea, s-a decis ca înainte de începerea jocurilor strângerile de mână între jucătorii echipelor și arbitri sa nu mai aibă loc.”

Etapa a XX-a programează în week-end-ul 14-15 martie meciurile:

14 martie
Măgura Cisnădie – Leii Șura Mică, ora 11:00
Progresul Terezian – Tălmaciu, ora 11:00 (stadion Obor Sibiu)
Sparta Mediaș – ASA Sibiu, ora 11:00
Viitorul II Șelimbăr – AFC Agnita, ora 11:00
FC Avrig – Păltiniș Rășinari, ora 12:00

15 martie
Unirea Miercurea Sibiului – AS Bradu, ora 11:00
LSS Voința Sibiu – Spicul Șeica Mare, ora 16:00 (stadion Municipal II Sibiu)

Astfel de imagini precum cea de mai jos sunt practic interzise în această perioadă:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.