JSport.ro

Cu două loturi restrânse de jucători, Păltiniș Rășinari și Euro Șpring s-au întâlnit duminică într-un joc amical pe ”Cutiuță” la capătul căruia au remizat, 2-2. Ambele formații au avut lipsă 5-6 jucători importanți.

Florin Țugui a deschis scorul în prima repriză pentru Euro Șpring și Raul Mihălțan l-a majorat dintr-un penalty obținut de Andrei Stoia, proaspăt transferat de la FC Avrig.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa lui Dragoș Năstase a revenit în partea secundă prin Daniel Hoprich, foarfecă din careul mic, și Nicolae Popa, cu 5 minute înainte de finalul meciului.

Pentru Păltiniș Rășinari meciul de duminică a fost al doilea joc de verificare după ce vineri seara a remizat cu Voința Sibiu, 4-4, în timp ce trupa din Alba a mai bifat două succese cu Sportul Petrești 3-1 și Unirea Miercurea Sibiului, 8-1.

6 sibieni la Euro Spring 

Euro Șpring a revenit din acest sezon în Liga a IV-a Alba după o perioadă în care a părăsit competițiile județene. Echipa din comuna situată foarte aproape de granița cu județul Sibiu are la bază nu mai puțin de 6 sibieni, antrenorul Cristian Cotoară și jucătorii Flavius Mitea, Alexandru Stângu, Adrian Bădărânză, Tavi Sărătean și, mai nou, Andrei Stoia, toți foști juniori la Voința Sibiu în echipa pregătită de Cotoară. Lor li se adaugă alți 2 foști jucători ai Voinței care locuiesc în Sibiu, Florin Țugui (originar din Tulcea) și Dragoș Țentiu (Chișinău). La finalul turului, Șpringul ocupă locul 7, la 4 puncte în urma ocupantei poziției a II-a și 7 față de liderul Transalpina Șugag.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.