JSport.ro

Păltiniș Rășinari, singura echipă neînvinsă în Liga a IV-a, a debutat cu victorie la Tălmaciu. Echipa pregătită de Dragoș Năstase a rezolvat meciul în prima repriză.

Alex Mămăligă a deschis scorul după 30 de minute de joc. O centrare de pe partea dreaptă a fost fructificată de Mămăligă la bara a doua. Cu 3 minute înainte de pauză centralul Răzvan Aldea acordat lovitură de pedeaptă pentru oaspeți transformată de Adi Greavu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adi Bîrză, FC Tălmaciu: Felicit jocul motivat al băieților mei. Deși am pierdut cu 2-0, am văzut un joc motivat, peste nivelul eșalonului în care suntem, influențat negativ de prestația precară a unuia dintre tușieri. Felicit jucătorii noștri. Dar sa nu uitam ACS Păltiniș Rășinari care merită felicitări pentru cum au jucat și în special pe Adi Iliuț și Dragoș Năstase pentru ceea ce fac la echipă. Felicitări ambelor echipe care au dat dovadă de fair-play. Respect.

Adi Iliuț, Păltiniș Rășinari: ”Un meci de luptă, gazdele jucând cu ambiția specifică meciurilor de la Tălmaciu. O reală problemă a fost suprafața de joc, una denivelată ceea ce a dus la un joc mai puțin combinativ. Îmi felicit baietii și staff-ul. Ne era teamă de această deplasare unde știam că se câștigă greu. Tălmaciu, o echipă schimbată în bine față de turul campionatului, de aceea victoria noastră este și mai prețioasă”

FC Tălmaciu – Păltiniș Rășinari 0-2. Stadion: Tălmaciu. Spectatori: 50. Timp: înnorat. Arbitri: Răzvan Aldea, Ovidiu Noian (ambii Mediaș), Nicolae Noaghiu (Valea Viilor). Observator: Ioan Căpilnean (Bazna)

FC Tălmaciu:

[team1]

Rezerve: 6. Aftenie, 14. Cârtală, 4. Perju, 13. Toma, 16. Olariu, 21. Fekete, 8. Cristea

Antrenor: Adrian Bârză

Păltiniș Rășinari:

[team2]

Rezerve: 12. Lungan, 17. Vintilă, 22. Popa, 15. Baca, 5. Bâra, 9. Baciu, 10. Frățilă

Antrenor: Dragoș Năstase

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.