JSport.ro

În inferioritate numerică încă din minutul 7 (eliminare a portarului Piko) și condusă pe tabelă din minutul 8, Păltiniș Rășinari nu a avut o misiune ușoară pe stadionul Obor în fața brădenilor.

În formă excelentă, jucătorul gazdelor Ionuț Țăranu este protagonistul fazei din care s-a marcat primul gol. Scăpat singur spre poartă, Țăranu este faultat de portarul Piko care primește direct cartonaș roșu și se dictează lovitură liberă de la 17 metri. La aceeași fază este avertizat și Călin Trohin cu cartonaș galben. Același Ionuț Țăranu execută impecabil și din minutul 8 tabela indica 1-0 pentru gazde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jocul se mută aproape total la cealaltă poartă dar egalarea vine doar cu 3 minute înainte de pauză. Alex Barbu punctează cu un șut imparabil în plasa laterală. După pauză, în rol principal intră Edwin Osogo care își duce echipa în avantaj prin două goluri în minutele 52 și 70. Gazdele nu dau semne de resemnare, din contră, revin rapid în meci (2-3) cinci minute mai târziu prin același Ionuț Țăranu, lansat foarte bine de Alex Tatu.

Pe final gazdele ratează mai multe ocazii dar cea mai importantă îi aparține lui Alex Tatu. Brădeanul a primit o minge perfectă în 7 metri, are toată poarta în față dar mingea trimisă cu latul trece razant cu bara.

AS Bradu – Păltiniș Rășinari 2-3. Stadion: Obor (Sibiu). Spectatori: 40. Timp: rece.
Arbitri: Adrian Comăniciu, Răzvan Iuga, Alexandru Iuga (toți din Sibiu). Observator: Ioan Negulei (Ocna Sibiului)

AS Bradu:

[team1]

Rezerve: Cocoș, Iacob, Onița, Rotar, Tecioiu

Antrenor: Liviu Stan

Păltiniș Rășinari:

[team2]

Rezerve: Baca, Baciu, Moldovan

Antrenor: Dragoș Năstase

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.