JSport.ro

Aflată pe primul loc în campioantul ligii a IV-a Sibiu, FC Avrig pare pregătită de retur. Deși în pauza competițională și-a pierdut antrenorul, gruparea din Sibiu nu a dezarmat, l-a numit pe Mihai Ianc în locul lui Eugen Beza, iar formația prezidată de Vasile Comănean a parafat trei transferuri până la această oră. 

Cei trei jucători achiziționați până la această oră de FC Avrig sunt Ilie Anton (Viitorul Șelimbăr – portar), Mihai Grozea (CS Iernut – mijlocaș central), Petru Pavel (Unirea Miercurea Sibiului – fundaș central, mijlocaș central). Transferurile efectuate până în prezent și modul în care s-au pregătit fotbaliștii lui Mihai Ianc îi oferă încredere lui Vasile Comănean, președintele grupării din Avrig.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Programul de pregătire a fost foarte bun la condițiile pe care le-am avut. Băieții sunt receptivi, s-au străduit la toate amicalele. Campania de achiziții e mulțumitoare, am adus doar pe pozițiile deficitare, nu am vrut să insistăm pentru jucători care nu sunt peste nivelul celor din echipă”, a punctat Vasile Comănean.

În acest moment FC Avrig are 34 de puncte acumulate, cu două mai mult decât AS Păltiniș Rășinari, iar în acest week-end va debuta oficial în 2017 formația sibiană cu primul din cele două jocuri restante din tur, astfel că elevii lui Ianc vor evolua în deplasare cu ASA Sibiu.

Vasile Comănean: „Hermannstadt II poate fi cel mai periculos adversar al nostru”

Lupta pentru accederea în eșalonul terț este mai aprinsă decât în ultimele sezoane de Liga a IV-a din Sibiu, primele cinci formații din clasament fiind despărțite de doar șapte puncte.

„Fiecare are șansa lui, Rășinariul are șanse, FC Hermannstadt, promovarea nu e rezolvată încă. Cred că FC Hermannstadt II poate fi cel mai periculos adversar al nostru, asta dacă vor să promoveze, au cu ce promova, nu se pune problema”, a mai adăugat Vasile Comănean.

Președintele celor de la FC Avrig nu exclude ca pe ultima sută de metri formația pe care o conduce să mai efectueze una, două mutări pe piața transferurilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.