JSport.ro

dsc_0510FC Avrig s-a impus în cadrul etapei a XII-a a Ligii a IV-a cu scorul de 4-0 în deplasarea de la Tălmaciu. Echipa pregătită de Eugen Beza rămâne neînvinsă în acest sezon și are toate șansele să rămâna așa până la sfârșitul acestui tur. Avrigenii mai au patru meciuri în acest sfârșit de an, două pe teren propriu, cu Agnita și Sparta Mediaș, o deplasare la ASA Sibiu dar și partida restantă din etapa a X-a pe care liderul ligii o va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 14.30 la Șura Mare cu Athletic.

Gabi Dugulan a deschis rapid scorul la Tălmaciu în minutul 5 iar Andrei Halmagy l-a majorat în minutul 33. Până la pauză, avrigenii aveau să intre la vestiare cu avantaj de 3 goluri după reușita lui Ciprian Natea din minutul 41.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ionuț Simion a semnat ultima reușită a partidei în minutul 83.

După acest rezultat FC Avrig a devenit a treia echipă care a depășit borna de 50 de goluri marcate alături de Măgura Cisnădie și Păltiniș Rășinari. Echipa de la poalele Făgărașului stă cel mai bine la capitolul defensivă, doar 5 goluri primite în 10 meciuri de băieții pregătiți de Eugen Beza, o adevărată performanță de care se mai apropie doar Hermannstadt II cu 9 goluri primite.

Pentru Avrig urmează așadar un joc restant programat miercuri, 30 noiembrie, de la ora 14.30 la Șura Mare iar în runda următoare în orașul lui Gheorghe Lazăr va sosi Sparta Mediaș. FC Tălmaciu se va deplasa la Sibiu pentru jocul cu Hermannstadt II.

Stadion: Tălmaciu. Spectatori: 50. Arbitri: Andrei Titii, Daniel Ciocănea, Raul Cornea (toți din Sibiu). Observator: Ioan Negulei (Miercurea Sibiului)

FC Tălmaciu:

[team1]

Rezerve: Stoica, Fekete, A. Bârză, Olariu, Deneș, Toma

Antrenor: Adrian Bârză

FC Avrig:

[team2]

Rezerve: Halmagy, Bobeș, Sîrbu, Iancu, Stoia, Beza, Mereș

Antrenor: Eugen Beza

foto: arhivă sbsport.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.