JSport.ro

Leo Grozavu - Eugen Trica6Leo Grozavu a reușit să resusciteze echipa Gaz Metan Mediaș, iar jocul prestat de formația din Mediaș nu a pus nici un minut la îndoială victoria cu Metalul Reșița. 

„Per total suntem mulțumiți. În primul rând de rezultat, am atenționat băieții că nu vor avea meci ușor. Ne-au prins ușor nepregătiți la acel penalty. Suntem pe drumul cel bun, dar suferim la forță fizică, în retur sunt convins că fața echipei va fi alta”, a declarat imediat după meci Leo Grozavu, antrenor Gaz Metan Mediaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Leo Grozavu - Eugen Trica2Eugen Trică: ”Puteam să reușim mai mult azi”

La finele jcoului de la Mediaș, antrenorul reșițenilor, Eugen Trică s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care au aratat-o elevii lui în teren. Mai ales că în primele minute Metalul Reșița a ratat o lovitură de la 11 metri prin Feher.

„Puteam să reușim mai mult azi. Ce să tot vorbim de pregătirea fizică? Dacă ai ambiție nu-ți mai trebuie nici o pregătire fizică. Dacă intri cu determinare, cu atitudine și cu dăruire poți obține rezultate. Probabil că și acel penalty ne-a turnat plumb în picioare.Felicit echipa Gaz Metan pentru victorie, e păcat ca această echipă să rămână în Liga a II-a”, declarat Eugen Trică, antrenor Metalul Reșița.

La finalul conferinței de presă, Trică a fost întrebat despre o eventuală ofertă din partea echipei CFR Cluj, iar tehnicianul Metalului a fost tranșant. „CFR e un capitol încheiat pentru mine”, a concluzionat Trică.

Etapa viitoare Gaz Metan Mediaș va juca în deplasare la Oradea unde va întâlni FC Bihor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.