JSport.ro

Final spectaculos de sezon în seria a II-a a Ligii a V-a în lupta pentru promovare. AS Bradu și Corsav Veștem, ocupantele primelor două poziții, despărțite în clasament de doar două puncte, se vor lupta în meci direct pentru promovarea în eșalonul patru județean, sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 17:00, pe terenul din Veștem.

Partida reprezintă o ”restanță” din cadrul etapei a XV-a a Ligii a V-a, dar este ultimul joc pentru fiecare din cele două formații. Înaintea acestui joc, AS Bradu se află pe prima poziție cu 48 de puncte în timp ce ”alb-verzii” din Veștem sunt pe doi cu 46 de puncte. Astfel, prima șansă pare să aparțină brădenilor cărora le este suficient și un rezultat de egalitate. În același timp, la Veștem se câștigă foarte greu, dovadă și evoluția din acest sezon a echipei care a pierdut doar 2 puncte pe teren propriu în remiza, 0-0, cu AS Chirpăr. În tur, AS Bradu s-a impus pe teren propriu cu 6-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai probabil la finalul acestui joc, la care este așteptată o asistență deosebit de numeroasă, se vor înmâna trofeul și medaliile echipei nou-promovate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.