JSport.ro

AS Bradu a fost la un pas de a se întoarce cu un punct nesperat de la Avrig în prima etapă a returului Ligii a IV-a. Chiar dacă avrigenii au dominat categoric jocul au marcat abia în minutul 90. Tot în final, Cristi Bruslea de la Bradu a ratat de două ori monumental din poziții unu la unu cu portarul advers.

Partidă cu un final interzis la Avrig. Deși calculele nu le dădeau nicio șansă și din primul 11 lipseau 4 titulari, AS Bradu a avut un joc curajos la Avrig ținând în șah fost divizionară terță până în ultimul minut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Blocată de defensiva Bradului mai ales în prima parte, echipa gazdă domină total partea secundă dar golul se lasă așteptat. Cu puțin timp înainte de unica reușită a meciului, Cristi Bruslea (AS Bradu) primește o minge în banda dreaptă, driblează doi jucători dar șutează în portar. În min. 90, Lucia Bîgu răzbună ocazia oaspeților și înscrie cu o lovitură de cap sub bară. Bradu n-a renunțat la luptă și putea da lovitura în ultimele secunde când același Bruslea a primit cadou o minge din partea fundașului avrigean care a încercat să joacă cu propriul portat. Atacantul brădean a trimis peste portar dar și peste poartă lăsând cadou victoria ”vecinilor” avrigeni.

FC Avrig

[team1]

Rezerve: Cosovan, Lascu, Rațiu, Santa, Scheneider, Sârbu, Vlădulescu

Antrenor: 

AS Bradu

[team2]

Rezerve: Culcea, Grosuleac, Mocanu, Sâncu

Antrenor: Cristian Cotoară, Liviu Stat

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.