JSport.ro

LSS Voința Sibiu împlinește astăzi 4 ani de la înființare iar pentru a marca această zi suporterii au invitat jucătorii și antrenorii echipei la fotbal. Timp de 3 ore, pe terenul sintetic de lângă Fabrica de la Trans Agape, toți cei care iubesc Voința și culorile alb-verzi sunt invitați la fotbal.

Evenimentul va începe la ora 14:00 și se va încheia în jurul ore 17:00. Fanii au făcut deja o tradiție din asta după ce și în anii trecuți s-au întâlnit pe aceeași arenă, chiar și pe zăpadă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Suporterii echipei sărbătoresc totodată și 9 ani de când cunosc și trăiesc în spiritul Voința Sibiu.

Pentru ”alb-verzi” a fost un an 2016 interesant în care echipa de juniori A1 a câștigat campionatul județean cu maxim de victorii. Juniorii au evoluat în barajul regional cu FC Băbeni din Vâlcea dar au fost eliminați în două manșe. La seniori, Voința a încheiat sezonul 2015/2016 al Ligii a IV-a pe locul 6, la doar 2 puncte în spatele formației de pe treapta a treia a podiumului, FC Avrig. La finalul turului Ligii a IV-a, sezonul 2016/2017, LSS Voința Sibiu a încheiat pe locul 8 cu 15 puncte. Echipa de juniori A1 se află pe locul doi, la 3 puncte în spatele liderului Măgura Cisnădie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.