JSport.ro

Juventus - Marca Inregistrata59După tragerea cortinei peste campionatele județene de minifotbal, Târgu Jiu va găzdui Campionatul Regional pentru zona Sud-Vest, la care 20 de echipe se vor lupta pentru cele 5 locuri din faza finală, care va avea loc la Deva. Județul Sibiu va fi reprezentat de două echipe la Gorj, anume: Juventus Sibiu, campioana națională și FC Hermannstadt. Sbsport.ro vă ține la curent cu tot ceea ce se întâmpla în partidele conjudețenelor de la Târgu Jiu, cu rezultate, imagini și interviuri.

Între 27 și 29 mai, Complexul „Dolce Vita” din Târgu Jiu va găzdui Campionatul Regional Sud-Vest pentru calificarea la Turneul Final de Minifotbal. Județul Sibiu va fi reprezentat de 4 echipe, acestea dorindu-și calificarea la faza finală, ce va avea loc la Deva la începutul lunii iulie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deținătoarea titlului de campioană națională, Juventus Sibiu pornește ca favorită și în turneul de la Târgu Jiu, unde „Bătrâna Doamnă” din Sibiu va trebui să demonstreze prin prestații că rezultatele notabile obținute de-a lungul anilor nu au fost întâmplătoare. Juventus Sibiu va avea la Târgu Jiu următorul lot de jucători:

Juventus Sibiu: Mircea Alexandru, Adrian Popescu – Nicolae Grigore, Eugen Beza, Mircea Popa, Mihai Judeanu, Ionuț Frățilă, Mircea Risti, Vasile Muțiu, Daniel Tătar, Marius Cosovanu, Sergiu Bucur, Best Tegbo, Ionel Apostu, Ioan Luca și Adrian Cosma.

Antrenor: Massimo Spagli

Aflată la prima participare într-un campionat de minifotbal, FC Hermannstadt a reușit să obțină o clasare pe locul secund la campionatul din Sibiu, poziție ce i-a oferit dreptul de a participa la turneul regional de minifotbal.

Echipa antrenată de Cornel Cașolțan și Călin Trohin va avea la dispoziție următorul lot de jucători:Cătălin Căbuz, Marius Zăvoi – Călin Trohin, Gabriel Bâra, Ionuț Petrescu, Cosmin Coțofan, Adrian Greavu, Cristian Simion, Lucan Bîgu, Edwin Osogo, Daniel Vlaic, Cristian Tiric, Radu Aldea, Alexandru Stângu, Cristian Seiwerth.

 

Așadar, pe toată durata turneului de la Târgu Jiu, Sbsport.ro vă ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în meciurile reprezentantelor din Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.