JSport.ro

Proiectul ”Juniorul Talentat” face primii pași pentru îndeplinirea viselor micilor fotbaliști din județul nostru. Duminică, 12 mai, Alexandru Stoia, un talentat puști al clubului Viitorul Avrig, va susține probe la CFR Cluj.

Alexandru Stoia este născut în 2007 și este, în prezent, juniorul clubului Viitorul Avrig, ale cărui grupe sunt pregătite de Radu Gavrilă, Ștefan Mereș și Răzvan Iacob. Evoluează pe postul de mijlocaș și ambiția lui de a face pasul spre fotbalul mare se reflectă foarte mult în jocul său. CFR Cluj îl va testa la un turneu în care va fi folosit în mai multe jocuri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ma bucur că Alex Stoia va avea șansa să fie testat de echipa CFR Cluj pentru că este un tânăr cu potențial enorm și muncește foarte mult pentru a deveni un fotbalist bun. Ne bucurăm ca ”Juniorul Talentat” reușește să îndeplinească un vis al unui copil. L-am urmărit pe Alex împreună cu domnul Andrei Bitu săptămânal și așa am decis că el este potrivit să facă un pas spre un alt nivel. Sperăm să ne întoarcem cu vești bune de la Cluj duminică. Tot ce vă pot spune e că proiectul ”Juniorul Talentat” face tot posibilul să îndeplinească visele copiilor talentați iar atât eu cât și domnul Bitu vom face tot ce ține de noi să putem realiza aceste vise”, a precizat Laurențiu Preda, scouter ”Juniorul talentat”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.