JSport.ro

DSC_0403Campionala Ligii a IV-a, juniori, a județului nostru, LSS Voința Sibiu, va juca în etapa interjudețeană cu FC Băbeni, într-o ”dublă” programată joi, 9 iunie, respectiv sâmbătă, 11 iunie. Turul se va juca în județul Vâlcea iar returul la Sibiu. Ambele partide vor începe la ora 17.30.

”Alb-verzii” vor pleca astăzi, în jurul amiezii, spre localitatea vâlceană Băbeni, acolo unde vor întâlni campioana județului Vâlcea la juniori, FC din localitate, începând cu ora 17.30. Cele două formații au avut un parcurs asemănător în campionat, cu un mic plus pentru sibieni. Dacă golaverajul este relativ asemănător, 130-30 pentru Băbeni și 121-25 pentru Voința, în ambele cazuri obținute în 20 de meciuri, diferența se face în cazul victoriilor. Trupa lui Cotoară a terminat neînvinsă în timp ce Băbeniul a pierdut 3 partide.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot la asemănări este de menționat și faptul că ambele echipe trimit constant 4-5 juniori la echipa de seniori a clubului, în fiecare etapă.

Bogdan Nicula, manager FC Băbeni: ”O mare parte din aceşti copii vor ajunge să practice fotbalul de performanţă”

“Este un lot valoros, nu o spun pentru că sunt băbenar. Cu multă seriozitate, o mare parte din aceşti copii vor ajunge să practice fotbalul de performanţă. E nevoie de multă seriozitate şi de multă muncă. De apreciat este efortul pe care-l face profesorul Mutu, roadele muncii sale se văd în rezultate. E de datoria noastră să le facem tot posibilul pentru ca aceşti copii să aibă parte de condiţiile cele mai bune pentru performanţă”, spune managerul general de la FC Băbeni, Bogdan Nicula pentru viațavâlcii.ro

Meciul retur se va juca sâmbătă, 11 iunie, ora 17.30, pe stadionul Voința din cartierul Ștrand. Dacă se va califica echipa sibiană va accede în etapa zonală.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.