JSport.ro

DSC_0204Cu o etapă înainte de încheierea turului ligii a IV-a – Juniori, puştii de 16-17 ani ai LSS Voinţa Sibiu au încheiat sezonul de toamnă pe prima poziţie, cu maxim de puncte. “Alb-verzii” vor sta în ultima etapă întrucât Măgura II Cisnădie nu a înscris echipă de juniori în campionat.

Trupa lui Cristi Cotoară, locul 5 în ediţia precedentă şi vicecampioană în ediţia 2013/2014, a avut un parcurs fără greşeală în primele zece etape. Mai mult, sibienii au o medie de peste 6 goluri marcate/meci şi 1,5 goluri primite/meci (a doua apărare după CSŞ Şoimii).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au întors de la 1-4 la 6-4 într-o repriză

Chiar dacă niciun adversar n-a reuşit să fure vreun punct echipei sibiene, au fost câteva partide în care s-a transpirat serios pentru victorie. “Cel mai greu meci a fost chiar în prima etapă, la Mediaş, cu Sparta. Conduceau cu 4-1 la pauză dar am revenit şi am învins cu 6-4. Un meci dificil părea cel cu CSŞ Şoimii, neînvinşi până la întâlnirea directă. A fost mai uşor decât ne-am aşteptat şi ne-am impus cu 5-1.” spune Cristi Cotoară. Juniorii LSS Voinţa Sibiu au bifat şi două victorii de răsunet: 14-1 cu Continental şi 12-2 cu ASA Sibiu.

“3-4 juniori au jucat mereu la echipa mare”

Echipa “alb-verde” a avut acest parcurs în condiţiile în care, la fiecare meci, 3-4 juniori erau selectaţi şi folosiţi în lotul echipei de seniori. “Au fost meciuri în care am avut şi 5 juniori la echipa mare, la Tălmaciu sau cu Miercurea Sibiului. Probabil rezultatele ar fi fost mai clare dacă păstram lotul complet la juniori. E important însă ca ei să crească pentru că într-un an doi vor face pasul definitiv la seniori.”

Tălmaciu la un pas de a pune probleme sâmbătă

În ultima partidă disputată, sâmbătă la Tălmaciu, LSS Voinţa Sibiu a condus cu 4-0 la pauză. Tălmăcenii au fost însă la un pas de revenire după minutul 60 când sibienii au rămas cu un om mai puţin pe teren, marcând de 3 ori. “Chiar dacă tabela s-a închis la 4-3 pentru noi, nu puteam pierde victoria niciun moment. Am controlat jocul”, a ţinut să precizeze antrenorul Voinţei.

Obiectiv îndrăzneţ

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu10Cotoară spune că obiectivul nu poate fi decât unul singur: “În retur, echipa trebuie să continue în acelaşi mod, să nu pierdem niciun joc. Suntem pregătiţi să mergem la turneul final. Este un obiectiv realizabil.”

Antrenorul echipei s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi: “Ţin să felicit în mod deosebit copiii pentru parcursul din această toamnă”.

Sâmbătă, la ora 09.00, va avea loc ultima etapă a turului în care juniorii Voinţei vor sta. Campionatul se va relua cel mai probabil în martie 2016.

clasam

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.