JSport.ro

DSC_0738FC Hermannstadt a promovat en fanfare în Liga a III-a, cu scorul de 6-1 la general. Echipa antrenată de Jean Gavrilă s-a impus la pas în disputa cu Gilortul Târgu Cărbunești, la capătul unei duble de baraj extrem de interesantă. 

În tur echipa lui Jean Gavrilă s-a impus la limită 1-0, însă în retur Trohin și compania și-au umilit adversarii, învingând cu 5-1, asta chiar dacă au fost conduși cu 0-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Important e ca FC Hermannstadt să aibă continuitate, pentru că în ultima vreme echipele din Sibiu au participat doar 2-3-4 ani și apoi s-au retras. Noi sperăm și avem încredere. Au fost două meciuri aspre, încinse. Ei au avut o echipă de jucători mai trecuți. Acasă ne-a fost mai greu, dar acolo chiar dacă ne-au condus am ieșit destul de bine pe contraatac și atacuri rapide”, a declarat Jean Gavrilă, antrenor principal FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt este prima echipă sibiană care revine în Liga a III-a, după desființarea Voinței Sibiu.

Performanta-Ighiu-FC-Hermannstatd-amical35Gavirlă: „Arbitraj bun și la Sibiu și la Cărbunești”

Întrebat de jocul prestațiile brigăzilor de arbitri, Jean Gavrilă a fost ferm.  „Arbitraj bun și aici și la Cărbunești, chiar dacă au fsot unele greșeli nu au fost majore”, a mai punctat Jean Gavrilă.

În tur echipa din Cărbunești a avut un jucător eliminat, în vreme ce în retur gorjenii au avut doi jucători eliminați.

Tehnicianul sibienilor și-a fixat deja un program pentru Liga a III-a, iar achizițiile nu se vor lasă prea mult așteptate. ”Eu mi-am schițat planul pentru Liga a III-a, urmează să-l anunțăm oficiali, după supercupa AJF vor fi liberi băieții, tot atunci anunțăm și programul”, a concluzionat Jean Gavrilă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.