JSport.ro

IMG_1840Măgura Cisnădie a izbutit o remiză 2-2 (2-1, la pauză) cu una dintre formațiile favorite la promovarea în Liga a II-a, Metalurgistul Cugir. Echipa antrenată de Ioan Luca a condus de două ori, însă mereu s-au văzut egalați. 

La finele jocului tehnicianul Ioan Luca s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut și chiar și-a felicitat jucătorii pentru prestația din teren.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un meci echilibrat, un meci între două echipe spun eu valoric aproximativ egale, un meci în care părerea mea e că în momentele în care am avut avantaj am fi putut face o posesie mai lungă și atunci altul ar fi fost rezultatul. Ținând cont că am întâlnit una din cele mai bune echipe din seria noastră, ne-au lipsit patru jucători cred că e un rezultat bun și îmi felicit băieții pe această cale”, a declarat Ioan Luca, antrenor principal Măgura Cisnădie.

Rezultatul înregistrat la Cisnădie a oferit un avantaj pentru Poli Timișoara, Național Sebiș și Performanța Ighiu, formații aflate și ele în lupta pentru promovare.  „Scopul nostru nu este să arbitrăm lupta pentru titlu. Noi încercăm să facem jocuri bune să mulțumim spectatorii care vin la teren. Nu ne propunem să arbitrăm noi promovarea. Ne propunem să câștigăm toate meciurile, indiferent că sunt acasă sau în deplasare”, a mai punctat Luca.

În meicul de vineri s-a demonstrat încă odată faptul că oficialii echipei cisnădiene au avut ochi bun atunci când au efectuat campania de achiziții.  „Campanie bună de achiziții, dar ne mai trebuie o perioadă până când vom omogeniza acest grup. Avem probleme și cu pregătirea fizică la unii jucători. A fost prima dată când am intrat pe terenul de joc, poate a contat și faptul ăsta”, a concluzionat Luca.

Etapa viitoare, Măgura se va deplasa la Lugoj pentru disputa cu CSM.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.