JSport.ro

Grupele 2007 și 2008 ale clubului sibian Interstar, pregătite de Horațiu Băra Graeff respectiv Ioan Bulea, au plecat joi în Serbia pentru a participa la o competiție de renume în statul vecin.

Patru zile vor sta echipele Interstarului în Kraljevo, timp în care vor participa la cea de a cincea ediție a Cupei Bubamara, competiție organizată de clubul cu același nume, club alături de care Interstar a stabilit o frumoasă colaborare de-a lungul timpului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Interstar întoarce vizita celor de la Bubamara care au participat în luna aprilie a acestui an la Cupa Interstar, și continuă astfel relațiile începute acum câțiva ani.

Zilele trecute, la sediul Consiliului Județean Sibiu, a avut loc semnarea unei colaborări între județul Sibiu și ținutul Raska din Serbia a cărei reședință este orasul Kraljevo.

La eveniment au participat personalități importante din mediul de afaceri, cultural și politic al județului Sibiu, precum și reprezentantul clubului ”roș-albastru”, Daniel Murășan.

Interstar se bucură că are o mica contribuție la dezvoltarea relațiilor dintre cele două regiuni, semnând acum patru ani un protocol de colaborare cu clubul FK Bubamara, inițiator fiind prietenul nostru Boban Suvocesmakovic”, a declarat conducerea clubului sibian.

“Este un moment important. Ducem mai departe tradiția începută acum patru ani. Mergem să câștigăm și să arătăm că Sibiul are valoare fotbalistică. Nu va fi ușor având în vedere că sârbii au tradiție în sport însă noi avem încredere în copiii noștri. Mulțumim părinților, atât a celor două grupe care pleacă acum, cât și a celor din anii trecuți. Au avut și au un rol important în dezvoltarea acestor relații intercluburi“, a precizat Horațiu Băra Graeff, antrenor la grupa 2007 și reprezentant al FC Interstar Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.