JSport.ro

Luptă spectaculoasă pentru întăietate în seria I a ligii județene Juniori D acolo unde Interstar Sibiu I și CS Gaz Metan Mediaș II s-au duelat pentru titlu până în ultima etapă. Cele două formații s-au întâlnit în meci direct pe stadionul ”Mecanica” din ”Marmeladă”.

Înaintea jocului medieșenii aveau un avans de 2 puncte dar puștii Interstarului, neînvinși până la ora jocului, au tranșat categoric soarta campionatului. S-au impus cu 2-1 deși mai aveau o ”restanță” cu echipa lui Nicolae Grigore, Zenit Sibiu. Astfel, cu 35 de puncte (și un meci mai puțin disputat), Interstar I Sibiu devansează cu 1 punct CS Gaz Metan Mediaș II și devina campioana seriei I a campionatului de Juniori D.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Elevii pregătiți de Liviu Petrușel vor disputa un baraj la Agnita cu câștigătoarea seriei a II-a, cel mai probabil CS Gaz Metan Mediaș I, astfel că se preconizează un nou derby Sibiu – Mediaș.

“Felicit întreaga echipă și mulțumesc tuturor celor care au fost alături de acești băieți pe parcursul întregului campionat. Ne pregătim pentru meciul decisiv, cel de baraj și sperăm într-un rezultat pozitiv”, a declaral Liviu Petrusel, antrenorul echipei de juniori D a Interstar Sibiu.

Lot FC Interstar Sibiu I, juniori D: Agârbiceanu, Bozan, Mândrean, Popa, Neamțiu, Dragomir, Tomuță, Luca, Rusu, Muntean, Haiser, Berța, Capota.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.