JSport.ro

Grupa 2008 a clubului sibian, pregatită de Ioan Bulea, va participa la turneul final al Memorialului Gheorghe Ene, competiție organizată de FRF la nivel național si la care vor participa cele mai bune opt echipe din Romania, cele care au câștigat fazele zonale ale acestui turneu.

Este pentru a treia oara consecutiv când Interstar intră în primele opt echipe din țară, după ce anul trecut grupele 2006 și 2007 ale aceluiași club au reușit o performanță identică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marți încep meciurile

Astăzi, la sediul FRF din București, s-a stabilit orașul care va găzdui acest turneu final, precum și componența grupelor și a programului de meciuri. Astfel, în perioada 20-22 decembrie 2016, Interstar Sibiu va juca la Arad în grupa B alături de Galactic București, Atletico Arad și Stars Brăila. În grupa A se vor duela Luceafărul Cluj, SCF Dani Coman Pitești, Real Junior Vaslui și Luceafărul Drobeta Turnu Severin. Câștigătoarele celor două grupe vor juca pentru titlul de campioană națională, în timp ce ocupantele locurilor secunde în grupă vor juca pentru medaliile de bronz.

Ioan Bulea: ”Am încredere în băieți”

Înaintea turneului oficialii clubului sunt încrezători și își doresc o clasare cât mai înaltă pentru formația sibiană: “Sunt convins că toate echipele participante doresc să câștige. Noi mergem să ne jucăm șansa și ne dorim să ducem numele clubului și al Sibiului cât mai sus. Am încredere în băieți”, a declarat Ioan Bulea, antrenor Interstar 2008.

Până la calificarea în ultimul act, Interstar Sibiu a trecut de Alma Sibiu și CSS Șoimii Sibiu la nivel județean și de Corona Brașov, FK Miercurea Ciuc, OSK Sepsi Sf. Gheorghe și Best Kids Reghin la nivel zonal.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.