JSport.ro

Formația de juniori născuți în 2009 a clubului Interstar Sibiu a participat sâmbătă, 27 ianuarie, la Făgăraș, în cadrul unui turneu de pregătire organizat de clubul local Royall. ”Roș-albaștrii” au avut evoluții bune reușind două victorii și un egal în cele patru meciuri disputate în orașul brașovean.

Între participantele la acest turneu s-au regăsit cluburi bune din județul vecin, Corona Brașov, Tâmpa Brașov, Juniorul Brașov (vicecampioana României) sau gazdele de la Royall Făgăraș. 4 meciuri au jucat piticii Interstarului la Făgăraș:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Juniorul Brașov – Interstar 1-3
Royall Făgăraș – Interstar 3-3
Tâmpa Brașov – Interstar 3-6
Corona Brașov – Interstar 2-1

”Am apreciat pofta de joc a fiecărui jucător precum și realizările colective. Mulțumim gazdelor pentru invitație și organizare. Mulțumesc părinților, copiilor pentru susținere și totodata îi felicit pe toți jucătorii pentru jocul prestat”, a declarat la finalul turneului, Andrei Feurdeanu.

În componența echipei deplasate la Făgăraș s-au regăsit: Joarză Darius, Bărbat Victor, Faur Erin, Bulea Andrei, Muntean Denis, Olteanu David, Muntean David, Cătălina Andrei, Dascălu Matei, Mardale Darius.

La același turneu a participat duminică și echipa de juniori 2008 a clubului Interstar pregătită de Marian Mărgărit alături de formațiile Corona Brașov, Royall Făgăras, Tâmpa Brașov și CSȘ Soimii Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.