JSport.ro

FB_IMG_1461912432433Grupa 2001 a clubului ASFC Interstar Sibiu, pregatită de Florin Bratian, și-a trecut în cont încă un titlu de campioană. Sezonul regulat al juniorilor C a luat sfârșit găsind Interstarul pe prima poziție a clasamentului.

În trecut, juniorii sibieni au obținut titlul de vicecampioni naționali la Cupa Hagi Danone și au jucat finala mică a Campionatului National de juniori D. Acestor performanțe li se adaugă o semifinală de Campionat National la juniori E și o calificare la turneul zonal al Memorialului Gh. Ola.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sezonul 2015-2016 aduce o nouă performanță notabilă, câștigarea campionatului la juniori C și implicit calificarea la turneul zonal. Maniera în care gruparea de pe “Mecanica” a câștigat este una zdrobitoare, echipa înregistrând 14 victorii din tot atâtea meciuri disputate, marcând 100 de goluri și primind doar șase. Fără punct pierdut în actualul sezon, Moga & co. își propun o evoluție cât mai bună la turneul zonal ce se va desfasura în luna mai.

Bratian: ”Îmi doresc să trecem și de turneul zonal”

“Ma bucur ca am reusit sa ne indeplinim obiectivul. Îmi doresc sa trecem și de turneul zonal. Sunt mulțumit de comportamentul jucătorilor și cred în potentialul lor. Suntem un grup unit și asta se vede din angrenajul la antrenamente și rezultatele din meciuri. Apreciez mult acest lucru. Îi felicit pe copii și mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt alături de noi”, a declarat Florin Bratian, antrenor grupa 2001.

Lot Interstar Sibiu, grupa 2001: Matenciuc-Samoila C-Samoila M-Nita-Negrea T-Negrea G-Standima-Neaga-Moga-Moldovan-Mustea-Armenean-Capra-Oprisor-Caldarar-Mihut-Olaru-Toma, Murarescu, Gaspar, Rotaru.

Echipa secundă a clubului, formată din jucători cu un an mai mici, născuti în anul 2002 și pregătiți de Ioan Bulea, au terminat în prima parte a clasamentului, reușind un meritos loc IV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.