JSport.ro

13010592_1063697000354012_1434516115953184528_nGrupa 2006 a FC Interstar Sibiu a fost la un pas de a se califica la FISI CHAMPIONS TROPHY, cel mai mare turneu de fotbal din Europa rezervat categoriei U10, la care participă nume grele din fotbalul European precum: Liverpool, Marseille, B. Dortmund, Bayern, Juventus Torino, Hertha Berlin, Slavia Praga, Dinamo Zagreb, Steaua Rosie Belgrad, Besiktas, etc. Sibienii s-au prezentat excelent obținând 8 victorii, 1 egal și o înfrângere, 0-1, în semifinale, în fața celei ce avea să câștige turneul.

Juniorii Interstar au primit invitația specială de a participa la calificările pentru acest turneu, câstigătoarea urmând să reprezinte România în Austria. În cele șapte meciuri jucate în grupa B, echipa pregatită de Daniel Murășan a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu Steagu Rosu Brasov, 2-0 cu CSM Focsani (campioană naționala în 2014 și vicecampioană națională în 2015), 1-0 cu ACS Kids Tâmpa, 2-0 cu Bucegi Râșnov, 2-0 cu Sport 4All, 1-1 cu Sparta Bucuresti (câștigătoarea Brașov Cup 2015 cel mai mare turneu din sud- estul Europei), 2-0 cu Juniorul Suceava.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sferturi de finală, Interstar a trecut de FC Brasov (vicecampioana națională în 2014) cu 3-2 dupa executarea loviturilor de departajare. La finalul unui joc deosebit de disputat, tabela indica 2-2.

Din pacate elevii lui Muri au cedat cu 0-1 in fata bucureștenilor de la Sparta, după ce în grupă au remizat cu aceștia 1-1.

În finala mică Interstar a învins cu 2-1 pe Juniorul Suceava adjudecându-și poziția a treia a podiumului la unul dintre cele mai bune și puternice turnee organizate in România.

Murășan: ”Am demonstrat că și la Sibiu există fotbal și jucători buni”

“Toate echipele ajunse în sferturi de finala au avut o valoare ridicată. Oricare putea câștiga competiția. Sunt mulțumit de ceea ce au realizat băieții la Brasov. Puteam obține și mai mult, cum de altfel puteam să nu ajungem pe podium. Toate meciurile au fost grele iar punctele obținute cu multă sudoare. Am demonstrat, așa cum am afirmat la plecare, că și la Sibiu există fotbal și jucători buni. Este o performanță frumoasă pentru această grupă și pentru clubul nostru. Felicit întreaga echipă. Mulțumiri galeriei și tuturor celor care ne-au fost alături.” a declarat Daniel Murășan, antrenorul echipei.

Chirilă, Stroia, Stănese, Drăghescu, Gliga, Gândilă, Cărpinișan, Berța, Birbic, Vlad, Veștemean sunt jucătorii care au evoluat la FISI Champions Trophy Romania.

Clasament:
1. Sparta București
2. ACS Kids Tâmpa Brașov
3. FC Interstar Sibiu
4. Juniorul Suceava
5. SCF Tică Dănilescu București
6. Viitorul Buzău
7. FC Brașov
8. LPS Suceava
9. CSM Focșani

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.