JSport.ro

Grupa 2006 a clubului sibian ASFC Interstar a încheiat pe locul trei la turneul organizat în perioada 24-26 februarie la Reghin. Cu maxim de puncte obținute în jocurile din grupă, juniorii pregătiți de Daniel Murășan au cedat unul din cele două meciuri disputate în triunghiularul final, acest lucru costându-i clasarea pe prima treapta a podiumului.

Anul trecut, turneul a fost câștigat de sibieni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Am participat la un turneu de tradiție și util din toate punctele de vedere. Nu am evoluat constant în toate partidele și acest lucru s-a simțit. Mulțumesc tuturor celor care au susținut echipa și felicit băieții pentru acest podium. Meritele sunt ale lor”, a declarat Daniel Murășan.

Cupa Municipiului Reghin este organizată pentru categoriile 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 și 2010, la categoria 2006 luând startul 15 echipe din țară. Competiția la 2006 a fost câștigată de Transilvania Bistrița.

Rezultate Interstar Sibiu:

Interstar – Atletic Kids Gurghiu 3-1
Interstar – Kinder Mureș 2007 12-0
Interstar – FK M. Ciuc 1-0
Interstar – Viitorul Cluj 1-0
Interstar – Kinder Mureș 2006 0-1
Interstar – Transilvania Bistrița 0-0 (9-8 d.p.)

Lot jucatori: Chirilă, Mitroi, Stroia, Stănese, Gliga, Duțu S., Manta, Berța, Mihăilă, Duțu A., Veste, Moroian, Gândilă, Birbic, Vlad V., Toacse, Carpinișan, Vidrighin, Bădițescu, Carpinișan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.