JSport.ro

3Leo Grozavu a surprins pe toată lumea în meciul de marți cu FC Brașov. Tehnicianul „alb-negrilor” a vizionat prima repriză din tribună, iar prestația elevilor săi a avut de suferit. După pauză Grozavu a revenit pe marginea terenului, iar atitudinea echipei s-a schimbat imediat.

Revenirea lui Grozavu pe banca tehnică a resuscitat echipa, iar medieșenii au etalat alt joc după pauză. Întrebat de ce a ales să vizioneze prima parte din tribună antrenorul gazului a avut o explicație interesantă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am vrut să văd mai bine jocul, am și văzut anumite lucruri, am reușit să reglez unele dintre ele, dar e destul de dificil, practic când nu judeci, când nu reușim să ne stăpânim, trebuie să ne liniștim, jucăm la Liga a II-a, dacă aici ne pierdem capul, nu reușim să ne stabilim, să nu facem gesturi dinastea care să nu afecteze echipa”, a declarat Leo Grozavu, antrenor Gaz Metan Mediaș.

Și eroul partidei cu FC Brașov, Cristian Gavra, a recunoscut că Leo Grozavu ajuta mai mult echipa de pe marginea terenului. ”Îl auzim mai bine de pe bancă, e alegerea dânsului unde stă în timpul meciului”, a punctat Gavra, imediat după meci.

Succesul de marți a dus Gaz Metan pe locul 1 în Liga a II-a, Seria a II-a, iar obiectivul lui Leo Grozavu devine unul tot mai realizabil.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.