JSport.ro

Liderul Ligii a IV-a rămâne neînvins în acest sezon și după jocul de sâmbătă disputat împotriva Voinței Sibiu. Rășinariul s-a impus cu 4-2 într-un meci cu foarte multe ocazii de poartă și cu ritm peste nivelul eșalonului patru.

Meciul a început cu ocazii de ambele părți dar primii au înscris gazdele, în minutul 23. Călin Trohin a scăpat singur spre poarta Voinței, a driblat portarul și a înscris simplu. La pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1, oaspeții punctând în minutul 42. Ionuț Frățilă a fructificat din prima pasa lui Iosif Bucșe după un contraatac cursiv desfășurat pe partea stângă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Imediat după pauză, în minutul 50, Alex Mămăligă a readus echipa lui Năstase în avantaj după o minge pierdută la 20 de metri de oaspeți. Dubla lui Adi Baciu din minutele 75 și 79 a încheiat partida deși oaspeții n-aveau să depună definitiv armele în ultimele 10 minute. Ambele goluri au semănat între ele, mai întâi Bogdan Frățilă centrează de pe partea stângă iar Baciu finalizează imparabil de la 16 metri. Patru minute mai târziu, Vasile Muțiu centrează în 6 metri pentru același Baciu care punctează simplu cu latul.

În final, Voința se aruncă în atac și Adrian Pandea înscrie din interiorul careului cu un șut în forță în minutul 85. Pe lângă gol mai trec ulterior Sebastian Fernea și Iulian Frățilă, șuturile lor trecând puțin alături.

În urma rezultatului, cele două echipe își păstrează pozițiile în clasament, Rășinariu – lider detașat cu 10 puncte peste Viitorul Șelimbăr iar Voința Sibiu – locul 7, cu 29 de puncte.

În runda următoare, Rășinariul va juca la Cisnădie vineri, de la ora 18:00, o misiune ce pare facilă pentru lider în contextul ultimelor rezultate ale Măgurii: 2-4 cu Spicul Șeica Mare și 1-2 cu AS Bradu. Voința Sibiu va reveni pe terenul din Ștrand pentru meciul cu Unirea Miercurea Sibiului, de asemenea, vineri, de la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.