JSport.ro

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan a încheiat prima parte a pregătirii de la Mediaș, iar miercuri va pleca spre Antalya. Din lotul care face deplasarea în Turcia lipsesc Azdren Lllullaku, Eric de Oliveira și Aleksander Susnjar, în timp ce noutățile sunt fundașii Akaki Khubutia și Bernard Onanga Itoua.

Azdren Llullaku a plecat în Kazahstan la FK Astana, Eric de Oliveira nu s-a întors din Brazilia, iar Aleksander Susnjar se va alătura echipei în Antalya. Noutățile sunt fundașii Akaki Khubutia și Bernard Onanga Itoua, care au ajuns la o înțelege cu gruparea de pe Târnava Mare până la vară. Akaki Khubutia va îmbrăca pentru a doua oară tricoul alb-negru după ce a mai evoluat pentru Gaz Metan în perioada 2009-2012. În ceea ce îl privește pe Bernard Onanga Itoua, fundașul de origine congoleză a venit în toamna trecută la Mediaș, însă a plecat la scurt timp. Suspiciunile existente la momentul respectiv cu privire la starea sa de sănătate nu s-au adeverit, acesta a făcut la începutul săptămânii vizita medicală și va merge cu echipa în Antalya.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea
Gaz Metan va disputa trei partide de verificare în cantonamentul din Turcia. Formația lui Cristian Pustai va întâlni în Antalya adversari din Azerbaidjan, Ungaria și Ucraina.
18 Ianuarie: Gaz Metan – FK Qabala (Azerbaidjan)
21 Ianuarie: Gaz Metan – Honvéd Budapesta (Ungaria)
25 Ianuarie: Gaz Metan – FC Oleksandria (Ucraina)
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.