JSport.ro

FC Hermannstadt își va prezenta azi noile achiziții din perioada de vară într-o conferință de presă programată să înceapă la ora 14:00, la stadionul Municipal. Alături de ei, antrenorul Alexandru Pelici și președintele clubului Teodor Birț vor vorbi despre stadiul actual al echipei înaintea debutului în Liga 2.

”Alb-roșii” au reușit în această vară să obțină semnăturile a 11 jucători. Este vorba de Dumitru Rusu și Bogdan Rusu de la Foresta Suceava, Ștefan Blănaru de la Politehnica Timișoara, Claudiu Pamfile (FC Brașov), Ionuț Voicu, Iulian Popa (ultima dată la Rapid București), Sabin Lupu, Mihai Stancu (împrumut Gaz Metan Mediaș), Horațiu Moldovan (împrumut CFR Cluj), Radu Crișan (împrumut Astra Giurgiu), Cătălin Căbuz (împrumut Viitorul Ovidiu)

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

10 lei biletul cu Balotești

Sâmbătă, 5 august, Hermannstadt va juca meciul de debut în noul sezon al Ligii a II-a. ”Alb-roșii” întâlnesc pe teren propriu CS Balotești de la ora 11:00. Biletele se vor pune în vânzare înaintea jocului la stadionul Municipal și vor costa 10 lei. Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită.

Siglă nouă

În aceste zile clubul de pe Cibin a prezentat o nouă emblemă, asemănătoare cu cea veche dar ușor stilizată. ”Noua emblema oficiala isi indeplineste rolul de a oferi o reprezentare puternica, mai ales vizuala, dar si informala, asupra echipei de fotbal FC Hermannstadt”, au transmis oficialii clubului pe pagina principală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.