JSport.ro

Gaz Metan Mediaş a întâlnit astăzi pe FC Botoşani în penultimul meci al etapei cu numărul cinci din Liga I la fotbal. Meciul a fost unul destul de echilibrat, cu o primă repriză mai bună a echipei botoșănene, urmată de un al doilea mitan dominat de echipa gazdă.

Prima repriză a fost una echilibrată, singura ocazie clară aparținând echipei din Botoșani prin Astafei, care nu a reuşit să îl învingă pe Greab din șase metri după ce l-a depășit pe Trtovac.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză, echipa din Mediaș a preluat inițiativa, iar ocaziile nu au întârziat să apară. În minutul 57 al partidei, Radu Zaharia ratează o imensă ocazie, reluând în transversala porții apărate de bulgarul Iliev, o centrare de pe flancul stâng primită de la Llullaku. Zece minute mai târziu, Eric reia din voleu peste poarta moldovenilor, după o pasă primită de la Gavra.

Spre finalul partidei apar din nou ocaziile mari la cele două porți. În primul minut de prelungire, jucătorul împrumutat de la Viitorul, Gavra, reia violent peste poarta Botoșaniului. La faza următoare pericolul se mută la cealaltă poartă, când Matulevicius reia cu genunchiul din apropierea porții, însă portarul Mediașului este la post.

După fluierul de final al centralului Cătălin Popa,  scorul înregistrat pe tabela de marcaj a stadionului din Mediaș a fost de 0 – 0. Este primul meci de acasă pe care Mediaşul nu îl câștigă în actuala ediție de campionat. Gaz Metan Mediaș rămâne pe locul 9 cu șapte puncte din cinci partide.

”Noi suntem o echipă destul de redutabilă acasă, nu înțeleg de ce nu suntem și în deplasare la fel și va trebui să remediem acest aspect. Cel puțin acasă pentru spectatorii care vin la meciurile noastre, vrem sa câștigăm și să facem spectacol. Nu reușim de fiecare dată, însă noi sperăm să revenim cu goluri pentru că ne așteaptă un meci foarte  greu la București cu Dinamo. Trebuie să credem în șansa noastră, pentru că suntem o echipă omogenă și jucăm de multă vreme împreună”, a declarat antrenorul Gazului, Cristi Pustai la finalul partidei

”Nu ne mulțumește acest rezultat, am făcut un joc foarte bun și ne așteptam să câștigăm. Noi suntem o echipă foarte bună acasă și ne dorim să câștigăm fiecare meci. Chiar dacă nu am înscris astăzi, eu muncesc în continuare, mă pregătesc bine și va veni și golul pentru mine”, a declarat atacantul echipei medieșene,Cristian Gavra, jucătorul împrumutat de la Viitorul Constanța.

 ”Am făcut o primă repriză foarte bună, a doua mai slabă, totuși am absorbit presiunea echipei Gaz Metan din a doua repriză, iar rezultatul final este mulțumitor pentru noi. Echipa a suferit datorită câtorva lipsuri din lot, dar sperăm să ne întărim pentru a putea pune probleme adversarilor. Gazul este o echipă foarte bine organizată defensiv, cu jucători masivi, dar e bine că am luat un punct care după aspectul jocului este echitabil. Ne cunoșteam destul de bine adversarul, jocul a avut ritm, a avut încrâncenare, dar nu au fost goluri din păcate”, a declarat Leo Grozavu, principalul echipei FC Botoșani

”Ne mulțumește acest egal, am venit să nu pierdem și ne bucurăm pentru acest rezultat. Știam că Gazul joacă foarte bine acasă, am avut și șansă la ocazia lor pe final, însă mă bucură acest rezultat”, a declarat  fundașul echipei din Botoșani, Nicolae Mușat

Echipele:

Gaz Metan Mediaș: Greab – Crețu, Susnjar, Trtovac, Buzean – Zaharia, I. Cristea – Munteanu, Eric, Llullaku – Axente

Antrenor: Cristian Pustai

FC Botoșani: Iliev, Patache, Miron, Plămadă, Mușat – Bordeianu, Vașvari – Dimitrov, L. Fulop, Astafei – Golofca

Antrenor: Leo Grozavu

 

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.