JSport.ro

1Formația Gaz Metan Mediaș, ocupanta primului loc în liga secundă, având astfel prima șansă la promovarea în Liga 1, a rămas în această săptămână și fără antrenorul Leo Grozavu și fără președintele Ioan Horoba.

Dacă vestea plecării lui Ioan Horoba a produs bucurie în rândul suporterilor grupării de pe Târnava Mare, cea a plecării lui Leo Grozavu a venit ca un șoc pentru gruparea medieseană.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul a plecat la FC Botoșani, formație pe care a pregătit-o sezonul trecut și la începutul acestui sezon, pentru a o salva de la retrogradare. Probabil în această decizie a contat și buna relație pe care acesta o are cu conducătorii grupării botoșănene și stabilitatea financiară a acesteia.

Gruparea din Mediaș se confruntă cu probleme financiare, atât angajații clubului, cât și jucătorii și antrenorii nu sunt plătiți deloc în acest an, acest lucru putând să pericliteze obiectivul clubului de a ajunge în prima ligă.

Conform site-ului gazistul.ro locul lui Leo Grozavu va fi luat de către Cornel Țălnar, deși s-au vehiculat și numele lui Cristian Pustai sau Gheorghe Mulțescu, tehnicieni ce au mai pregătit și în trecut formația din Mediaș. Locul lui Ioan Horoba ar putea fi ocupat de Ioan Mărginean, fostul președinte al Universității Cluj.

UPDATE: A picat varianta Cornel Țălnar pentru postul de antrenor al medieșenilor, iar odată cu acesta și varianta cu Ioan Mărginean președinte. În acest moment se vehiculează numele lui Cristian Pustai sau Gheorghe Mulțescu ca și variante de antrenor și a lui Eugen Pârvulescu ca și președinte.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.