JSport.ro

Gaz Metan Mediaș a pierdut 1-2 (0-0, la pauză) partida cu CFR Cluj! Omrani și Păun au punctat pentru „alb-vișinii”, iar Sikorski a redus din handicap. 

Partida a început bine pentru elevii lui Cristi Pustai, iar Alex Munteanu l-a pus de două ori la treabă pe Mihai Mincă. Mai întâi, în minutul 21 Alex Munteanu șutează din întoarcere, dar Mincă reține, iar în minutul 23, același Mincă a respins șutul lui Alex Munteanu de la 18 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până la pauză și CFR a avut câteva oportunități de a marca, însă Pleșca a fost la post. După 45 de minute scorul a fost „alb”, 0-0.

În repriza secundă CFR Cluj a deschis scorul în minutul 63, când Omrani l-a învins pe Pleșca. Golul marcat de clujeni a deschis apetitul ofensiv al medieșenilor, iar Mihai Mincă a reținut lovitura liberă executată de Mihai Mincă.

În minutul 72, Alexandru Păun l-a învins pe Pleșca, iar scorul devenea 0-2. În minutul 78, „feroviarii” sunt la un pas de autogol, însă Mincă este ocrotit de șansă.

Avea să fie 1-2 în minutul 85, când Sikorski îl învinge pe Mincă cu un șut din careu, în urma unei centrări venită de pe partea dreaptă.

S-a încheiat 1-2, asta chiar dacă medieșenii au solicitat pe final penalty pentru un presupus henț în careul oaspeților.

Gaz Metan Mediaș                                                           

[team1]

 

CFR Cluj 

 

[team2]

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.