JSport.ro

Gaz Metan Mediaș joacă vineri, 29 septembrie, ultima partidă a turului Ligii 1, pe teren propriu, în fața formației FC Botoșani, începând cu ora 18:00. Este cel mai dificil tur de campionat al Gazului pe prima scenă exceptând sezonul 2000/2001. ”Lupii negri” sunt pe penultimul loc cu doar 6 puncte acumulate în 12 partide. 

Încrederea suporterilor în echipa de pe malurile Târnavei s-a diminuat și mai mult după ce în runda trecută elevii lui Cristi Pustai s-au întors doar cu remiză de la Ploiești. Gaziștii au încheiat 1-1 pe terenul singurei echipe care nu a învins pe nimeni în acest sezon, nou-promovata Juventus București. Rezultatul menține echipa medieșeană la 4 puncte în spatele primei poziții neretrogradabile deținută de Sepsi Sf. Gheorghe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au dispărut suporterii

Situația groaznică pe care o traversează echipa fanion a orașului Mediaș înființată în 1945, Gaz Metan, i-a lăsat indiferenți pe majoritatea suporterilor echipei, doar câteva sute mai asitând la meciurile de pe teren propriu. Din păcate, cultura suporterului român, ”de rezultat”, se aplică și la Mediaș când una din puținele echipe de tradiție din România rămase în viață a ajuns la greu. N-a ajutat nici strategia conducerii clubului care a practicat în primele etape prețuri foarte mari la bilete, 30 de lei, scăzute ulterior odată cu evoluția tot mai slabă a echipei. Astfel că, încet dar sigur, în tribune a ajuns să ”bată vântul”, doar fanii înfocați mai trecând porțile stadionului.

La meciul cu FC Botoșani, intrarea generală va fi 10 lei. Biletele s-au pus în vânzare de miercuri iar în ziua meciului se vor vinde între orele 15:00 și 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.