JSport.ro

Voința Sibiu-Săliște a participat săptămâna trecută la un turneul de fotbal organizat în localitatea grecească Paralia. Săliștenii au obținut un loc 5 și un loc 11 cu cele două grupe deplasate în Grecia, 2007 și 2011.

La categoria 2007-2008, puștii lui Nicolae Pițigoi au făcut parte dintr-o grupă cu CSȘ Tg. Neamț, Steaua București, Champion FA, Atromitos Katerini și FC Olympian 2. ”Alb-verzii” au avut o evoluție foarte bună cu 3 victorii bifate printre care 4-1 cu Steaua.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rezultate complete la categoria 2007-2008:

Voința Sibiu-Săliște – CSȘ Tg. Neamț 0-1
Voința – Steaua București 4-1
Voința – Atromis Katerini 4-1
Voința – Olympian 3-0
Voința – Champion FA 0-1 (O victorie în acest meci asigura săliștenilor prezența în semifinale)

În meciul pentru locurile 5-6, Voința Săliște s-a impus cu 5-3 în fața compatrioților de la LPS Bistrița.

La categoria 2011, Voința a întâlnit pe rând Cautis SS, Celtic București, FC Olympian 2, Olympus Leptokarias. Echipa lui Pițigoi a câștigat două meciuri în grupă și jocul pentru locurile 11-12.

Rezultate complete, categoria 2011:

Cautis – Voința 3-0
Celtic – Voința 1-2
Olympian – Voința 0-3
Olympus – Voința 5-2

Pentru locurile 11-12: Voința Sibiu-Săliște – Inter Galaxy 1-1, 3-1 după penalty-uri.

”Este primul turneu internațional pentru fotbaliștii sălișteni și ne bucurăm că am reprezentat orașul cu brio. Sunt pași înainte pe care îi facem aici la Săliște și asta e important pentru comunitatea noastră”, a precizat Nicolae Pițigoi, antrenor Voința Sibiu-Săliște. ”În perioada următoare, pe sălișteni îi așteaptă alte două turnee, la Prundu Bârgăului și Straja iar vara se va încheia cu cel mai mare turneu al Mărginimii și unul dintre turneele de referință ale județului Sibiu, Cupa Orașului Săliște ”Voința Sibiu” 2019 (ediția a II-a) organizată chiar de clubul ”alb-verde” pe stadionul din localitate între 30 august și 1 septembrie”, a mai adăugat Pițigoi.

Turneul din Paralia s-a disputat în perioada 24-28 iunie 2019 și au participat echipe din 3 țări: Ucraina, Grecia și România.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.