JSport.ro

Astăzi, de la ora 13:00, formația de ligă secundă FC Hermannstadt își va afla programul în noul sezon ce va debuta în 5 august. Chiar dacă încă planează incertitudinea asupra numărul de echipe ce vor lua startul în noul sezon al Ligii a II-a, FRF a ales să stabilească un program în ciuda faptului că există două variante ale campionatului: cu 18 formații sau cu 20. 

19 echipe s-au înscris și au fost acceptate de FRF în Liga a II-a după ce FC Brașov nu a mai depus cererea de înscriere, clubul ”galben-negru” urmând a intra în faliment. Va dispărea astfel încă un club de tradiție din fotbalul românesc, club ce avea o istorie de 81 de ani de existență. În locul formației brașovene ar dori să fie primită Metalul Reșița, formație retrogradată anul trecut și unul din cele mai controversate cluburi din fotbalul românesc. Metalul este, de fapt, fosta echipă Damila Măciuca. După un sezon la Reșița în care a fost depunctată cu 12 puncte s-a mutat anul trecut la Snagov unde își dispută în prezent meciurile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Varianta a doua pentru FRF este un campionat cu 18 echipe ce ar rezulta din retragerea echipei Foresta Suceava, formație care mai există practic doar în acte dar care a depus cererea de înscriere. Cel mai probabil și Foresta Suceava se va dizolva.

În noul sezon vor participa cu certitudine următoarele cluburi: Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureş, UTA Arad, CS Mioveni, Chindia Târgovişte, Dunărea Călăraşi, CS Afumaţi, Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea, Dacia Unirea Brăila, CS Baloteşti, Academica Clinceni, Politehnica Timişoara, Ştiinţa Miroslava, Metaloglobus Bucureşti, FC Argeș, Ripensia Timişoara şi AFC Hermannstadt.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.