JSport.ro

Federația Română de Fotbal a respins ieri recursul înaintat de Păltiniș Rășinari împotriva Comisiei de Apel a AJF Sibiu. Decizia este definitivă pe plan intern iar clubul de pe Valea Ștezii mai poate ataca decizia doar la TAS.

În aceste condiții, hotărârea Comisiei de Apel se păstrează, rezultat la ”masa verde” pentru FC Avrig, iar trupa avrigeană devine noua campioană a județului cu 79 de puncte, 5 mai multe decât Păltiniș Rășinari care încheie al treilea an consecutiv pe locul secund.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Decizia Federației:

”Respinge recursul formulat de AS Păltiniş Răşinari împotriva hotărârii pronunțate de Comisia de Apel a AJF Sibiu, în contradictoriu cu AJF Sibiu, ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. 

Pronunțată azi, 16.06.2017, în ședință nepublică, la sediul FRF din București, str. Vasile Șerbănică, nr. 12, sector 2.”

FC Avrig va juca astăzi barajul de promovare în Liga a III-a începând cu ora 18:00 cu Unirea Bascov. Jocul se dispută la Avrig iar returul va avea loc peste o săptămână în localitatea argeșeană.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.