JSport.ro

Voința Sibiu este prima echipă calificată în faza a V-a județeană a Cupei României după ce a învins aseară pe ”Cutiuță” formația FC Tălmaciu, scor 5-0 (2-0). Peste 200 de spectatori au urmărit meciul pe stadion.

Cele două echipe au jucat spectaculos, cu multe șuturi la poartă însă cei care au punctat au fost doar ”alb-verzii”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adrian Pandea a deschis scorul pentru sibieni în minutul 15 cu o lovitură de cap iar Iosif Bucșe a dublat avantajul după alte 3 minute. În partea secundă, Bucșe avea să realizeze hattrick-ul cu reușitele din minutele 54 și 89 iar pe lista marcatorilor s-a mai înscris Gabriel Dugulan, semnatar al golului de 4-0 în minutul 58.

Cel mai probabil, următoarea fază a Cupei se va juca sâmbătă dar programul va fi stabilit joi după ce se vor cunoaște toate echipele calificate.

Revista pentru suporteri

Liga Suporterilor Sibieni a oferit o nouă ediție a revistei Voința Sibiu dedicată meciului de ieri și care a fost distribuită gratuit în tribună:

Voința Sibiu – FC Tălmaciu 5-0. Stadion: Municipal Sibiu, terenul II. Spectatori: 250. Timp: foarte cald, +25 de grade (ora 20:00). Arbitrii: Adrian Comăniciu (Sibiu), Paul Mitroi (Sibiu), Adrian Prodan (Cisnădie). Observator: Octavian Bran (Sibiu)

Voința Sibiu 

[team1]

Rezerve: 24. Daneș, 19. Morariu, 23. Lixandrescu, 17. Gligor

Antrenor: Nicolae Pițigoi

FC Tălmaciu

[team2]

Rezerve: 11. Fekete, 14. Toma, 21. Avrămuț, 16. Potcovel, 9. Rus, 15. Cristea

Antrenor: Adrian Bârză

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.