JSport.ro

Voința Sibiu a câștigat partida de la Bradu cu 2-1 după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0. Trupa lui Liviu Stan a cedat aproape complet în partea secundă după o primă repriză foarte bună dominată în duelurile individuale.

Reveniți după un joc bun la Rășinari, pierdut cu greu în final, 2-3, brădenii au deschis rapid scorul cu Voința. Un șut pe jos al lui Vladu de la peste 20 de metri l-a surprins pe portarul Ispas plecat în colțul opus și din min. 3 scorul devenea 1-0. Ulterior, Voința a fost echipa care a pasat mai mult, a construit, dar de fiecare dată fundașii gazdelor au oprit atacurile sibiene și nu le-au permis oaspeților să șuteze nici măcar o dată pe spațiul porții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Complet diferit au stat lucrurile în partea secundă. Voința a ieșit mult mai proaspătă, a punctat de două ori și a bifat nenumărate alte ocazii între care și un șut în bară. Dugulan (min. 63) și Budică (min. 74) au semnat golurile echipei ”alb-verde” care s-a impus cu 2-1 și a urcat din nou în clasament, pe locul 8. AS Bradu a coborât pe locul 11, cu 8 puncte.

Revenire în nocturnă

În runda următoare, Voința revine pe terenul sintetic al stadionului Municipal, vineri, ora 20:00, într-o partidă cu ocupanta locului secund, Măgura Cisnădie. AS Bradu se va deplasa la Sparta Mediaș, sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 11:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.