JSport.ro

Scor fluviu realizat în această după amiază de Voința Sibiu pe teren propriu în fața celor de la Vulturul Poplaca. Sibienii au realizat scorul primelor 8 etape în ”Sub Arini”, 14-2, și bifează a doua victorie în acuata ediție a Ligii a IV-a.

Cascada golurilor a început încă din primele minute și după doar 10 minute scorul era 3-1 pentru formația gazdă. Homorozan a deschis scorul în minutul 1 cu un șut pe centrul porții, Babă a egalat pentru Poplaca în min. 6 dar sibienii au revenit rapid la conducere după doar două minute prin Răduț care a înscris în poarta goală. După alte două minute, Vladu a mărit avantajul la 3-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Seria marcatorilor Voinței a continuat până la pauză cu Pîntia (min. 19 și 33) și Spinciu (min. 23) iar Herciu a redus din diferență în min. 32, 6-2 scorul pauzei.

În partea secundă, trupa ”alb-verde” a avut un apetit ofensiv și mai ridicat. Pe lista marcatorilor s-au înscris Dugulan (min. 50), Răduț (min. 55), Vladu (min. 58), Pîntia (min. 64), Homorozan (min. 80), Ciobanu (min. 83), Pandea (min. 85), Budică (min. 90).

Scor record

Într-un sezon în care diferențele dintre prima jumătate a clasamentului și cea de-a doua sunt mai mari ca nicioadată, fapt demonstrat deja de o serie de rezultate mai apropiate cu tenisul, handbalul sau rugby-ul, scorul din această seară le-a depășit pe toate. Până astăzi, în top se aflau meciurile ASA Sibiu – Măgura 0-12, Unirea Miercurea – ASA 12-1, FC Avrig – ASA Sibiu 11-0, Cisnădie – Poplaca 10-0 și Rășinari – Spicul 10-0

Mesajul fanilor a avut efect

Galeria echipei sibiene, totodată principalul sponsor al echipei, a afișat la începutul jocului un banner dedicat jucătorilor echipei: ”Împreună luptăm până în ultima clipă, jucători și suporteri, o singură echipă” a fost îndemnul celor aproximativ 20 de ultrași care au cântat în cea mai mare parte a meciului. Mesajul a fost răsplătit cu o prestație pe măsură a ”alb-verzilor” în teren, cea mai bună din primele 8 etape.

Voința Sibiu – Vulturul Poplaca 14-2. Stadion: Muncipal II Sintetic. Spectatori: 200. Timp: însorit. Arbitri: Răzvan Spătar, Ioana Nistor, Sergiu Toader. Observator: Adrian Fățan

Voința Sibiu

[team1]

Rezerve: 19. Pandea, 18. Tulea, 6. Florea, 16. Răvaș, 17. Ciobanu, 21. Morariu.

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Vulturul Poplaca

[team2]

Rezerve: 30. Vlad, 3. Lazăr, 23. Avram, 14. P. Radu, 24. N. Radu

Antrenor: Simion Froman

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.