JSport.ro

Voința Sibiu și Păltiniș Rășinari s-au întâlnit în această seară de la ora 21:00 pe terenul sintetic al stadionului Municipal în primul joc amical din acest an pentru ambele formații. Voința Sibiu s-a dovedit mai proaspătă pe final și s-a impus cu 4-1. 

Nou-venit în echipa ”alb-verde”, Enache a deschis scorul pentru sibieni cu un șut de la 16 metri în colțul stâng al portarului. Rășinărenii au egalat prin Rogozan și au avut șansa lui 2-1 după o greșeală a defensivei adverse dar portarul Savin a reținut mingea șutată pe jos din 16 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ultimele 15 minute, ofensiva Voinței a speculat ieșirile la offside ale apărătorilor rășinăreni și au marcat de 3 ori prin Morariu (dublă) și Belciu.

5 nume noi la Voința, fără noutăți la Rășinari

În echipa Voinței s-au aflat în această seară pe teren 5 noi jucători. Enache a început titular, autor al primului gol, iar pe parcurs au mai intrat Belciu, Tulea, Florea și Mitescu. De partea cealaltă, în echipa lui Năstase nu sunt noutăți.

Voința Sibiu

[team1]

Au mai intrat: Savin, Suciu (portari), Morariu, Pandea, Kucsinski, Tulea, Mitescu, Lixăndrescu, Dobrotă, Belciu, Florea.

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Păltiniș Rășinari

[team2]

Au mai intrat: Moldovan (portar), Câmpean, Baca, Pop, Iliuț.

Antrenor: Dragoș Năstase

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.