JSport.ro

Voința Sibiu a trecut aseară de AS Bradu cu scorul de 3-2 într-un meci disputat pe terenul sintetic al stadionului Municipal în penultima etapă a Ligii a IV-a. Sibienii sunt singurele gazde care și-au păstrat punctele în runda a XXV-a.

Echipa lui Nicolae Pițigoi a avut un start reușit cu două goluri în doar 15 minute. Adrian Pandea a deschis scorul pentru formația ”alb-verde” după 3 minute de la primul fluier iar Alexandru Belciu a dublat avantajul în minutul 14. Oaspeții s-au aruncat în atac și după mai multe ocazii la poarta lui Ispas au primit un penalty în minutul 32, transformat de Alexandru Dan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, gazdele au revenit la cârma jocului și în minutul 71 Alexandru Belciu a scuturat din nou plasa porții oaspete cu o lovitură de cap care l-a lăsat fără replică pe portarul Bradului. După doar două minute, Marius Ureche a refăcut diferența de un gol și Voința – AS Bradu s-a încheiat 3-2.

Voința Sibiu – AS Bradu 3-2. Stadion: Municipal II. Spectatori: 300. Timp: însorit. Arbitri: Vlad Drăgan, Emeric Tocai, Daniel Nagy. Observator: Ioan Duma.

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: Mircea, Savin, Dordea, Florea, Kucsinski, Tulea.

Antrenor: Nicolae Pițigoi

AS Bradu:

[team2]

Rezerve: Celeapcă, Clavac, Mohanu, Pavăl, Ritivoi

Antrenor: Liviu Stan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.